Sekolah Kluster Kecemerlangan

Tuesday, 7 March 2017

Program Kem Jati Diri & Kecemerlangan UPSRAlhamdulillah berakhir sudah program kita pada 6&7 Mac 2017. Secara rumusannya, "HAPPY ENDING"

1. Saya selaku PENYELARAS secara peribadi mengucapkan terima kasih yg tak terhingga kepada semua yg terlibat terutamanya AJK Pelaksana kerana semua telah memberikan komitmen yg tinggi, kerjasama & bersungguh-sungguh bagi memastikan program kita berjalan lancar. Syukur, dipermudahkan sejak dr terbit idea sehingga kepada pelaksanaan dan akhirnya membawa kpd perasmian penutup.

2. Kepada AJK pelaksana, para penceramah dr sekolah yg terlibat, saya mohon ampun dan maaf atas segala kekurangan saya & urus setia. Byk jg perkara yg kami terlepas pandang. Itu kami akui tp sebenarnya kita semua sedang belajar dari kesilapan dan akan terus belajar menjadi sesempurna mungkin. Semoga segala yg baik akan diceritakan, segala yg lemah, sama2 disimpan rapi dan kita jadikn panduan.

3. Terima kasih kpd rakan2 yg dpt "cover" tugasan rakan2 lain pd ketika diperlukan dan ramai lagi yg mmg tak kesah jd "multitasking". Hebat!

4. Seronok kerana dgn program ini bukan saja kita dapat bantu murid2 kita, malah kita dapat berjumpa kembali kawan & kenalan lama, dpt kenalan baru dan yg lbh penting dpt belajar sesuatu yg baru, pengalaman baru. Semoga kita dpt kekalkan hubungan antara kita slps ini.

5. Terima kasih khusus buat semua guru besar sekolah yg terlibat, gpknya dan guru2 yg turut serta.

6. Terima kasih kpd rakan2 di PPD Kluang dan di JAKOA Kluang.

TAHNIAH & SYABAS!
Not Perfect BUT Awesome,
Tak besar tp kita ada & kita mampu lakukan!
ANDA SEMUA MEMANG HEBAT!

JUMPA LAGI!
Wassalam.
Penyelaras Program
En. Rizalman bin Kasman
GPK HEM SK Pengkalan TerehLihat Lagi Gambar Klik Disini

Share:

1 comment:

  1. Tahniah pada semua yang menjayakan Kem Jati Diri dan Kecemerlangan UPSR kali ini. Semoga anak didik kita beroleh semangat dan kejayaan di masa akan datang.

    ReplyDelete

Pentadbir

CIK HAJJAH NORMADIAH BINTI OTHMAN
GURU BESAR SKPT


NORHISYAM BIN MOHAMAD
GURU PENOLONG KANAN 1 SKPT

LAMAN FROG VLE

Powered by Blogger.

WebMail 1Govuc


GOV

Lagu Muafakat Johor

GURU BERTUGAS


MINGGU KE-6
( Minggu Persekolahan )

[MINGGU INI]
04/02/2018 - 08/02/2018


TEMA

TARIKH GAJI 2018

Daftar/Guna : ePenyata Gaji

Adakah Laman Web Ini Menarik?

Mesej