Sekolah Kluster Kecemerlangan

Penafian

Terima kasih kerana melayari Laman Web Rasmi SK Pengkalan Tereh
SK Pengkalan Tereh melalui Laman Web Rasmi SK Pengkalan Tereh berusaha sedaya upaya untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik  tepat dan terkini. Portal Rasmi ini diwujudkan untuk tujuan perkongsian maklumat sahaja dan paparan isu-isu semasa yang berkaitan dengan SK Pengkalan Tereh. Walaubagaimanapun, maklumat yang didapati di portal ini boleh diubah, disunting atau ditarik semula dari semasa ke semasa oleh pihak pengurusan internet atau Unit Pembangunan ICT sekolah ini melalui Webmaster dan pembantu-pembantunya dan SK Pengkalan Tereh tidak bertanggungjawab terhadap sebarang liabiliti berkenaan ketepatan maklumat yang dipaparkan.

SK Pengkalan Tereh berhak membuat sebarang perubahan tanpa sebarang notis.
Sesetengah maklumat adalah pautan daripada pihak ketiga dan SK Pengkalan Tereh tidak akan bertanggungjawab terhadap ketepatan atau sebarang perkara lain yang berkait dengan pautan-pautan berkenaan. Maklumat untuk dimuat turun adalah dijamin bebas dari sebarang virus. Walaubagaimanapun, SK Pengkalan Tereh, Guru Besar, Guru-guru Pentadbiran (GPK1, GPK HEM,GPK Ko-Ko),  Webmaster, guru-guru, staf sekolah, Jawatankuasa PIBG, murid-murid dan seluruh warga SK Pengkalan Tereh tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kerosakan serta kehilangan data dan yang seumpamanya yang berlaku akibat jangkitan sebarang virus disebabkan oleh aktiviti muat turun maklumat dari portal ini ataupun melalui penggunaan portal ini..

Oleh yang demikian, SK Pengkalan Tereh menafikan semua waranti, sama ada melalui sebutan ataupun perkataan, termasuk waranti tanpa perjanjian bagi ketepatannya, kelengkapannya atau kandungan maklumat yang menjadi sebahagian daripada kandungan portal ini. SK Pengkalan Tereh, Guru Besar, Guru-guru Pentadbiran (GPK1, GPK HEM,GPK Ko-Ko),  Webmaster, guru-guru, staf sekolah, Jawatankuasa PIBG, murid-murid dan seluruh warga SK Pengkalan Tereh sekali lagi menegaskan bahawa kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakan atau kehilangan, termasuk tanpa limitasi secara tidak langsung, kerosakan akibat, kerosakan khas, ketidaksengajaan atau punitif yang berlaku atau disebabkan oleh laman blog ini atau kandungannya atau kesilapannya atau pengabaian dalam kandungannya.

Sila ambil perhatian bahawa segala maklumat atau bahan yang dihantar kepada SK Pengkalan Tereh menerusi email juga akan dianggap sebagai tidak rahsia. Segala maklumat dan bahan-bahan berkenaan tidak akan dilayan dengan rahsia. SK Pengkalan Tereh tidak akan bertanggungjawab pada bila-bila masa apabila maklumat atau bahan-bahan berkenaan jatuh atau diketahui oleh pihak ketiga.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang berbaur lucah, unsur politik, palsu, mengancam keselamatan atau keji sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiaya, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya,dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku,dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai,mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik,adalah melakukan suatu kesalahan,tindakan boleh diambil melalui peruntukan AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998.Hak Cipta Terpelihara
Sumber : © Administrator™ | www.skpengkalantereh.com

0 comments:

Post a Comment

Pentadbir

EN MAHASAN BIN MOHD DAUD
GURU BESAR SKPT

LAMAN FROG VLE

Powered by Blogger.

WebMail 1Govuc


GOV

Lagu Muafakat Johor

GURU BERTUGAS


MINGGU KE-6
( Minggu Persekolahan )

[MINGGU INI]
04/02/2018 - 08/02/2018


TEMA

TARIKH GAJI 2018

Daftar/Guna : ePenyata Gaji

Adakah Laman Web Ini Menarik?

Mesej